1/2 Kertas Cover Kursi Toilet Sekali Pakai- Jinis Lebokake Nyusut

Katrangan singkat:

1) Kualitas & Layanan: Kita ngurus kualitas produk supaya bisa menehi layanan sing apik kanggo para pelanggan. 2) Regane: Supaya luwih apik kanggo para pelanggan, kita mesthi golek cara kanggo nyuda rega kasebut. 3) Layanan Khusus: Ing jagad sing kompetitif iki, kita mesthi menehi penawaran promosi kanggo para pelanggan supaya pelanggan bisa ngirit akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Materi 13-17GSM, 100% Pulp prawan utawa pulp daur ulang (Warna Putih)
Pengepakan 1/2 Lipat, 250 ± 5 pcs saben bungkus, 2 bungkus nyusut, 10 * 2 bungkus saben karton
Ukuran Kertas 425x360mm
Nyithak logo  print warna lengkap

Serives Kita

1) Kualitas & Layanan: Kita ngurus kualitas produk supaya bisa menehi layanan sing apik kanggo para pelanggan.

2) Rega: Supaya bisa luwih apik kanggo para pelanggan, kita mesthi golek cara kanggo nyuda rega.

3) Layanan Khusus: Ing jagad sing kompetitif iki, kita mesthi menehi penawaran promosi kanggo para pelanggan supaya pelanggan bisa ngirit akeh.

Keuntungan Kita

Iki minangka sistem tutup jamban sing bisa dienggo kreatif sing gawe kuwatir masarakat kanggo karesikan kamar lan kebersihan pribadi. Tutup kursi jamban Zhonghe sing Disposable nggawe kamar mandhi dadi luwih gampang lan luwih larang regane. Duwe jubin jamban Zhonghe ing jedhing bakal nuwuhake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan lan staf.

  • Ningkatake Sanitasi: nyedhiyakake alangi protèktif ing antarané individu lan kursi jamban.
  • Efisien: Mbuwang siji-siji kanthi driji mung cepet
  • Gampang Digunakake: Ora dibutuhake tugging, luh utawa mbukak. Langsung saka dispenser menyang kursi jamban.
  • Pembuangan sing Sederhana: Bagean tengah die cut lan kanthi otomatis narik kursi jamban mudhun ing saluran nalika jamban ditandur.
  • Ramah Lingkungan: Rampung larut banyu, aman kanggo kabeh sistem pipa.

1) MOQ: Kita bisa menehi jumlah sing dikarepake.

2) OEM: Kita bisa ngasilake barang miturut kebutuhan pelanggan.

3) Layanan: Kita luwih kuwatir karo ON TIME PENGIRIMAN & KUALITAS .

KAMU Kasedhiya LAYANAN INGKE Sawise NAMPANG PESAN sampeyan:

1) Sajrone produksi, kita ngatur conto akeh miturut kebutuhan pelanggan, banjur ngirim conto foto lan conto menyang koper kanggo disetujoni.

2) Sawise rampung produksi, kita ngirim conto menyang cusomer kanggo mriksa, sawise disetujoni pelanggan, kita ngirim barang menyang pelanggan.

3) Sawise pelanggan nampa barang, priksa lan tindakake tindakake karo customer supaya bisa ngrampungake sawetara kesalahan cilik ing sabanjure.

PAKET DETAIL:

KARTON - Paket Ekspor sing Layak

PENGIRIMAN:

TNT, UPS, DHL, FedEx, Pengiriman udara, Pengiriman Laut ...

Kertas Cover Kursi Toilet sing Bisa Dipakai- Bungkus cilik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan