1/2 Cover Kursi Toilet Kertas Lipat, Prawan

Katrangan singkat:

Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor minangka kertas saben dina. Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Iki produk sing aman lan ramah lingkungan.


  • Pulp kertas: Serat prawan 100%
  • Bobot: 13g / m2, 14g / m2, 15g / m2,18g / m2, 20g / m2
  • Ukuran: 425mm * 360mm, utawa ukuran khusus
  • Packing: 250 pcs / box, 20 box / karton; utawa pengepakan kustom
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan

    Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor minangka kertas saben dina. Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Iki produk sing aman lan ramah lingkungan.

    Spesifikasi Fitur

    * Tutup kursi jamban kertas sing ora bisa digunakake;

    * Air-land digunakake kanggo tutup kursi sing bisa digunakake: banyu larut, ora bahaya kanggo kulit, ramah lingkungan.

    * Nyithak desain server klien.

    * Tutup kursi sing bisa dienggo lan resik.

    * Tarik bagean kaya busur. Nyebar tutup lan sijine ing kursi, penet tombol flush sawise nggunakake jamban.

    * Semprotake malah kanggo nyebar ing njero urinoir kanggo dipasang ing njero, ing njero irisan ilat kanthi otomatis tumiba ing njero urinal, supaya banyu ora bisa nyemprotake tekan pinggul, lan gunakake rampung, lan ngumbah banyu kanthi otomatis.

    * Cocog kanggo rumah sakit, bioskop, gym, pusat perbelanjaan, restoran, hotel, area istirahat lorong, aula konvensi, kantor pamrentah, sekolah, pesawat udara, feri komuter, sepur, bidet lan liya-liyane.

    Paket tutup kursi toilet iku cocog kanggo wong sing prihatin babagan kebersihan diri nalika nggunakake fasilitas umum. Paket iki migunani banget kanggo wong sing lelungan, kemah, blanja, utawa makarya ing fasilitas umum. Paket tutup kursi toilet gampang dipasang ing dompet, kothak sarung tangan, utawa barang sing nggawa. Ora ana sing ngerti kahanan jedhing umum utawa yen bakal kasedhiya jamban jamban. Duwe pakean tutup jamban ing tangan bakal njamin alangi proteksi saka kursi toilet umum. Saben paket cvoer jamban ngemot tutup kursi jamban. Paket tutup kursi toilet gampang digunakake, trep, lan kanthi otomatis dibuwang sawise jamban ditandur.

    Cara kemasan tutup kursi jamban: kothak karton putih ing njero, karton bergelombang njaba. Ekspor palet standar opsional.

    Layanan pencetakan: Produk Kertas Zhonghe nyedhiyakake cetakan utawa cetak OEM ing kothak lan karton.

    Jumlah jumlah: 1750 karton ing 40'HC, 750 karton ing 20'GP.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan