1/4 Perlindhungan Hygienic Lipat Bisa Disiram

Katrangan singkat:

Produk Toilet & Kebersihan Toilet lan kebersihan umume duwe peran penting kanggo kepuasan karyawan, tamu, lan panyewan. Kain andhuk kertas umum, kertas toilet, tutup jamban lan produk higienis tangan lan awak mbantu nyegah panyebaran kuman lan nglindhungi kontaminasi silang. Keamanan & Perlindhungan Pribadi Nambah produktivitas ora ateges ngorbanake keamanan. Adhedhasar prekara sing diarani "rekayasa sentris-manungsa", sarung tangan, kacamata, lan sandhangan proteksi dirancang kanggo njaga fasilitas supaya lancar lan masarakat sampeyan aman.


Detail Produk

Tag Produk

1/4 (Kuartal) Lipat Kertas Kursi Toilet Pakai 

Jeneng produk 1/4 Perlindhungan Hygienic Lipat Kertu Kursi Toilet Kertas Flushable
Materi Pulp didaur ulang
Lempitan 1/4 lempitan
Pengepakan 200 lembar / kothak, 25 kothak
Werna Putih utawa Coklat
Ukuran kothak batin 26 * 205 * 32mm
Ukuran cilik njaba 41 * 27 * 36.5cm
NW / GW 11 / 12KG

 

Siram menyang jamban sawise digunakake Digawe saka 100% kertas Virgin Pulp supaya gampang dibuwang lan sanitasi.

Tutup kursi jamban cocok kanggo 1/4 tutup kursi jamban lempitan dispenser

Tutup kursi jamban dilengkapi 200 lembar saben bungkus, supaya dispenser ora kudu diisi ulang terus-terusan.

Kasedhiya kahanan sanitasi kanggo tamu.

Ora prelu njupuk isine kothak, cukup nyuwek garis sing burik banjur lebokake kabeh kothak ing wadhah tutup.

Ukuran Lembar: 425 * 360mm 

Fitur Spesifikasi:
* Tutup kursi jamban kertas sing ora bisa digunakake;
* Air-land digunakake kanggo tutup kursi sing bisa digunakake: banyu larut, ora bahaya kanggo kulit, ramah lingkungan.
* Nyithak desain server klien.
* Tutup kursi sing bisa dienggo lan resik.
* Tarik bagean kaya busur. Nyebar tutup lan sijine ing kursi, penet tombol flush sawise nggunakake jamban.
* Semprotake malah kanggo nyebar ing njero urinoir kanggo dipasang ing njero, ing njero irisan ilat kanthi otomatis tumiba ing njero urinal, supaya banyu ora bisa nyemprotake tekan pinggul, lan gunakake rampung, lan ngumbah banyu kanthi otomatis.
* Cocog kanggo rumah sakit, bioskop, gym, pusat perbelanjaan, restoran, hotel, area istirahat lorong, aula konvensi, kantor pamrentah, sekolah, pesawat udara, feri komuter, sepur, bidet lan liya-liyane.




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan