1/4 Lipatan Kursi Kertas Toilet Sanitary, 125 pcs / kothak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tutup Kursi Kertas Toilet Sanitary Quarter Sekali Pakai

Rincian Cepet
Papan Asal: Fengcheng, China
Nomer Model: ZH-1 / 4F125
Fitur: Bisa Dipakai, Lestari, Simpenan, Cocokake Anggota
Packing: 125 pcs / box, 40 box per karton
Bahan: serat kayu prawan 14 -16g / m2
Lipat: 1/4 Barang: Kertas Toilet Jaringan Jumbo Gulung
Kemampuan Suplai: 40000 karton saben wulan Dikemas kanthi individu lan keamanan

Adventage Produk

- Dawa bisa diganti nganti dawa apa wae 

- Ply bisa diganti dadi 1ply

Werna bisa putih & Kraft- Ekonomis lan lingkungan

Rincian Desain

Penyerapan banyu sing kuwat
 
- Rega kompetitif & pangiriman Cepet
- 100% pulp kayu prawan, kertas daur ulang 100%

Produsen Produsen Profesional

- Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo ndeleng proses produksi.- Rega pabrik lan pangiriman cepet- OEM olèh.
USE

Fengcheng Zhonghe Paper Products Ltd, salah sawijining produsen profesional sing melu produksi kertas lan produk sanitasi, wis sarat mutu manajemen perusahaan, perusahaan duwe lokakarya, kantor lan pabrik dhewe kanggo nyedhiyakake desain lengkap kanggo macem-macem kebutuhan pelanggan. 

Perusahaan wis setya karo konsep "pelanggan dhisik" lan "kualitas sing dijanjikake", kita mesthi nindakake hubungan komunikasi lan kerjasama sing apik karo pelanggan, ngupayakake kualitas lan bisa urip kanthi setya. 

Kita duwe tim sales profesional lan departemen desainer. Saben pelanggan bakal entuk layanan paling apik ing kene. Penjualan bisa menehi pujian produk sing paling cocog kanggo pasar lokal. Desain pelanggan sampeyan uga disambut ing kene. Kita bisa ngirim tata desain sajrone 12-24 jam. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan