Babagan Kita

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd minangka pabrikan utama tutup jamban kertas lan produk kertas liyane. Wiwit didegaké ing taun 1999, Fengcheng Zhonghe Paper Products wis njaga pangembangan kanthi cepet lan inovasi terus-terusan, lan mesthi seneng output produksi sing luwih dhuwur lan pangsa pasar ekspor sing luwih gedhe. Produk Kertas Fengcheng Zhonghe minangka perusahaan bersertifikat ISO9001 lan ISO14001, lan lulus uji lengkap Bureau Veritas (BV) babagan masalah QSA, SER lan Keamanan.

Produk Kertas Fengcheng Zhonghe nyiyapake fasilitas nggawe kertas dhewe, uga ngontrol kualitas saka sumber. Ing 2018, kita kanthi inovatif nggawe lini produksi otomatis sing canggih lan wiwitane ngowahi cara produksi saka produksi mesin otomatis dadi otomatis. Produksi otomatisasi kanthi skala amba ndadekake kita nyedhiyakake pangiriman sing luwih efisien, kertas sing luwih apik lan produk ekonomi liyane.

Produk Kertas Fengcheng Zhonghe bisa ngasilake seri produk kertas: 1/2 tutup jamban jamban, 1/4 tutup jamban jamban, tutup jamban kustom, kertas dhasar tutup jamban toilet, kertas tisu, andhuk kertas lan kertas interleaving kaca, lsp. Sistem QC lengkap, staf inspeksi sing berpengalaman lan instrumen tes sing cukup nggawe produk kertas bisa memenuhi spesifikasi kualitas sing ketat lan standar internasional. Kertas sampul jamban kita lulus tes SGS, RoHS. Umume produk kertas, utamane tutup jamban kertas diekspor menyang pasar USA lan Eropa.

Tim perusahaan saka broker penjualan lan charter khusus, agen pemasaran charter, manajer kapal pesiar, spesialis pemasaran lan staf kabeh duwe semangat asli ing laut lan kanthi kolektif duwe macem-macem pengalaman lan pengetahuan sing ngluwihi industri liyane.

Tur Pabrik