Budaya Perusahaan

Kepercayaan & Budaya

Ing Zhonghe Paper, kita yakin manawa nyambungake kertas lan inovasi bisa ngasilake cara anyar kanggo ngatasi tantangan lan ngluwihi pangarepan pelanggan. Kita yakin manawa njupuk langkah ekstra kanggo tanggung jawab sosial ora bakal nahan kita, nanging bakal mbedakake. Kita pitados babagan regane para warga kita, ing regane saben karyawan individu lan pengalaman, latar lan perspektif sing beda. Kita pracaya marang kekuwatan prabédan. Saben dina, kita ngupayakake nggawe budaya sing ngemot inovasi, tanggung jawab lan keragaman.

Budaya Perusahaan

1. Pelanggan pisanan-Pelanggan dhisik, Pelanggan menehi roti

2. Kerja sama tim-bareng lan bareng bareng, wong normal nindakake perkara normal

3. Nganggo ganti tangan - Bukak tangan kanggo ngganti lan kudu kreatif

4. tulus-kejujuran lan integritas

5. positif positif lan optimis, aja nganti nyerah

6.Dedikasi lan pengabdian-profesional lan pengabdian, mesthi golek sing luwih apik

7.Sukur-Ngucapke matur nuwun kanggo perusahaan, kolega lan kanca

Visi perusahaan

Sesanti: Jagad ngerti apa sing kita lakoni, kreativitas bisa nambah urip

Roh : Fokus ing kerja tim lan kolaborasi, wani ing eksplorasi lan kreativitas. Aja nyerah marang anggota tim, kanggo mbangun masa depan sing apik

Nilai: Kualitas apik minangka dhasar perusahaan, layanan efisien menang kredit pelanggan.

Konsep inti: Pelanggan pisanan, staf nomer loro, pemegang saham nomer telu

Filsafat bisnis: kejujuran, inovasi kualitas unggul lan strategi win-win.

Filsafat layanan: ngurmati pelanggan, ngurmati kasunyatan, ngormati ilmu pengetahuan

Tanggung jawab: Ngoptimalake bathi pelanggan, nyedhiyakake karyawan kanthi karir sing sukses lan menehi kontribusi kanggo masarakat