Pangembangan Perusahaan

Juni, 1999

Siapke lokakarya lempitan kertas pisanan.

Februari, 2000

Pisanan kanggo ngekspor tutup kursi jamban menyang pasar USA.

April, 2000

Kaping pisanan entuk Sistem Manajemen Mutu ISO-9001.

Okt, 2000

Nggawe set pertama mesin nggawe kertas kanggo ngasilake kertas.

Mar, 2001

Siapke lokakarya lempitan nomer loro lan kertas pengepakan.

Mei, 2001

Miwiti kerja sama Georgia-Pasifik kanggo nyuplai tutup jamban premium.

Juli, 2002

Lulus sertifikasi ISO14001 EMS.

Nov, 2003

Bekerjasama karo China South Airline kanggo nyedhiyakake kertas TSC penerbangan.

Sep .., 2004 

Digabungake karo pabrik Fengcheng nggawe sejarah luwih saka 40 taun kepungkur.

Januari, 2005

Nggabungake sistem manajemen perusahaan tanggung jawab winates.

Februari, 2006

Kaping pisanan ngimpor pulp saka Rusia kanggo nambah kualitas.

Agustus 2007

Ngenalake pesawat mesin nggawe kertas nomer loro, nambah output kertas 40%.

Maret, 2009

 Madeg fasilitas produksi Lanqi.

Mei, 2010

Ditrapake luwih saka 20 paten.

Desember 2011

Nggawe cabang Shenyang.

April, 2012 

Gabung ing Asosiasi Industri Kertas Cina.

Februari, 2013

Lulus sertifikasi Hi-tech Enterprise.

Mei, 2015

 Ngadegake Cabang Shanghai.

Juni, 2016

Dirancang lan digawe mesin lempitan otomatis.

April, 2018

Nggawe lokakarya produksi otomatis.

Sep., 2018

Apik lan nganyari mesin nggawe kertas, nganti kapasitas produksi 800 ton.

Mei, 2019

Warehouse # 2 sing mentas diadegake, mundhak jembaré 3560m2.

Juli, 2019

Warehouse # 3 sing mentas diadegake, nambah area 2940m2.

Desember, 2019

Kaping pisanan entuk sertifikat systement manajemen ISO45001 lan ISO14001.

Maret, 2020

Ndandani toko produksi pabrik Fengcheng