Tutup kursi jamban khusus

  • Sanitary Personal Seat Covers, hanging plate

    Tutup Kursi Pribadi Saniter, piring gantung

    Tutup kursi jamban sanitasi kompatibel karo sawetara dispenser, kanggo dispensasi sekaligus
  • Lever Dispensed, Hanging Toilet Seat Cover

    Tuas Ora Dibayar, Tutup Kursi Toilet Gantung

    Lever Dispensed, Hanging Toilet Seat Cover ZH Disposable Toilet Kursi kalebu sampurna kanggo jedhing lalu lintas umum ing gedung-gedung kantor, hotel, klub, pusat perbelanjaan lan perguruan tinggi. Saben bungkus duwe 250 kursi jamban sing bisa digunakake lan kasedhiya ing 1/2 kali lipat utawa 1/4 kali lipat. Tutup kursi jamban sing bisa digunakake yaiku bahan industri, siji lapis, kertas gsm 13-18 sing alus. Tutup jamban sing bisa dienggo 100% biodegradable lan bisa cepet dibilas. Dispenser kanggo tutup jamban sing bisa digunakake ...
  • Lever Dispensed Toilet Seat Cover

    Kursi Kursi Toilet Dispensikan Lever

     Zhonghe Paper nyedhiyakake solusi seni kanggo nggedhekake produktivitas. Tamu kamar umbah pengin ngerti yen duwe alat supaya tetep resik lan kepenak. Nawakake ZH Toilet Kursi Toilet minangka cara sing cerdas kanggo nuduhake sampeyan prihatin. Saben tutup jamban putih bisa dibuwang (bisa dibuwang), dibuwang siji-siji saka kothak lan menehi perlindungan para tamu sing bisa dipercaya. Dheweke kompatibel karo sawetara dispenser sing dipasang ing tembok sing dirancang kanggo tutup kursi jamban, dadi sampeyan bisa milih sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.
  • 1/2 Fold Disposable Toilet Seat Cover Paper- Shrinked wrap type

    1/2 Kertas Cover Kursi Toilet Sekali Pakai- Jinis Lebokake Nyusut

    1) Kualitas & Layanan: Kita ngurus kualitas produk supaya bisa menehi layanan sing apik kanggo para pelanggan. 2) Regane: Supaya luwih apik kanggo para pelanggan, kita mesthi golek cara kanggo nyuda rega kasebut. 3) Layanan Khusus: Ing jagad sing kompetitif iki, kita mesthi menehi penawaran promosi kanggo para pelanggan supaya pelanggan bisa ngirit akeh.