Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 mil

Katrangan singkat:

GAYA HALF FOLD - Tutup kursi jamban sing bisa dibuwang iki gaya setengah lipat supaya gampang dicopot saka karton. Iki nyebabake kurang butuh perjuangan lan stres nalika nyoba ngeterake. Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Pelindung Kursi Pelatihan Plastik & Balita Pot Plastik ing Dispenser Kothak Kardus - Kanggo Plancongan Toilet Umum Pria Wanita Dewasa, 5 bungkus, 250 liter saben Tujuane kanggo mbantu sampeyan nggawe lingkungan sing higienis, aman lan produktif.


Detail Produk

Tag Produk

Coba jedhing saben kamar mandhi kaya ing omah kanthi tutup jamban kertas sing paling trep. Kanthi mung rega murah, sampeyan bisa tuku 1250 total tutup. Saben bungkus ngemot 250 jamban jamban dadi sampeyan ora kudu terus ngolah maneh bola-bali.

Tutup kursi gaya setengah lempitan iki supaya gampang dicopot saka kothak lan mbukak kanggo panggunaan cepet, gampang sadurunge dibuwang utawa disiram. Amarga bisa bobo, tutup jamban sing ramah lingkungan iki ora bakal ngrusak lingkungan lan menehi katenangan.

Bobot: 14g / m2, 15g / m2, 16g / m2,17g / m2
Packing: 200 pcs / box, 25 box / case
Pulp kertas: serat prawan 100% utawa pulp daur ulang
Ukuran: 425mm * 360mm, utawa miturut panjaluk pelanggan.

Tutup kursi sing efektif regane iki sampurna banget supaya jedhing sampeyan ora resik kanggo tamu lan pelanggan kanthi rega murah. Sampeyan uga bisa nggawa kemah kanthi gampang, menyang festival musik, lan jedhing umum supaya sampeyan bisa tetep resik lan resik. Tutup kasebut digawe supaya cocog karo dispenser sing beda-beda didol. Saben tinju karton duwe instruksi sing dicithak babagan cara nginstal kanthi gampang lan gampang.

* PAKET KUANTITAS LAN DIMENSI- Mung sak kothak tutup jamban iki bakal tahan suwe banget. Tutup kursi jamban kertas sing trep iki kasedhiya ing kanthong 250 tutup. Saben kasus dilengkapi 5 bungkus, nggawe total 1250 sampul supaya sampeyan bisa tuku sepisan lan katon selawase.
* KANGGO MITRA- Ora ana rasa wedi yen bakal ngrusak jagad sacedhake sampeyan yen kabeh pengin tetep resik. Tutup kursi jamban sing ramah lingkungan iki bisa dadi biodegradable, mula sing kudu dibuwang utawa disiram. Dheweke rusak kanthi alami supaya ora nyebabake lingkungan.
* GAYA GAMPANG SEPAT-Cakup tutup jamban sing bisa diumbah yaiku gaya setengah lipat supaya gampang dicopot saka karton. Iki nyebabake kurang butuh perjuangan lan stres nalika nyoba ngeterake. Gaya setengah lipat nggawe gampang dibukak lan digunakake kanthi cepet lan efisien yen kudu lunga.
* NGGUNAKAN STANDALONE UTAWA FITS menyang DISPENSER- Saben bungkus 250 tutup kasedhiya ing dispenser tinju karton sing gampang digunakake kanthi mandiri utawa bisa gampang dilebokake ing dispenser sing didol kanthi kapisah. Tutup iki digawe ukuran lan bentuk sing pas kanggo dispenser tutup jamban supaya penyimpanan lan akses luwih gampang saka sadurunge.
* BIAYA EFEKTIF LAN SANITARI- Kanthi rega murah, tutup jamban kertas kasebut bakal njaga jedhing supaya tetep resik lan resik kanggo tamu lan pelanggan. Dheweke uga apik banget kanggo lelungan kemah, lelungan, panggunaan omah utawa jedhing umum supaya sampeyan bisa tetep resik lan bebas kuwatir.

Kanggo luwih saka 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. wis ngasilake produk kertas sanitasi paling apik. Tutup produk jamban lan andhuk kertas luwih unggul tinimbang liyane ing pasar saiki. Kabeh produk digawe nganggo serat premium lan kabeh bahan baku saka sumber sing bisa ditrapake. Saka kantor pusat lan fasilitas manufaktur ing Fengcheng, China, kita nyebarake produk ing jagad iki.

Kita yakin produk sanitasi ora mung kudu ngatasi masalah kebersihan nanging uga gampang digunakake lan kepenak uga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan