Toilet & andhuk jaringan

  • Tissues and Towels

    Tisu lan andhuk

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe bisa nyedhiyakake macem-macem jinis kertas tisu kayata kertas jamban, andhuk kertas, jaringan wajah, popok, lap industri, serbet meja lan sapiturute. Kayane beda warna, dekorasi, tekstur, pola, wangi utawa lembab. Jaringan Toilet Jaringan Toilet minangka produk jaringan sing paling dituku dening konsumen. Umume kita ora bisa mikir yen kurang saka kertas toilet. Kualitas kertas tisu iki bisa ditemtokake kanthi jumlah plies, daya tahan, kasar lan ...