Tutup Toilet Biasa Setengah lipatan (Kasus 5000)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

  •  Setengah Lipat, 1/2 lempitan
  •  Tutup kursi jamban sing ora digunakake yaiku metode sanitasi sing efektif kanggo nyukupi kabutuhan higienis pribadi ing toilet umum
  •  20 bungkus 250 per case, 5000 pcs per case
  • Ukuran: 360x425mm
  • Bobot gram: 14 +/- 5 g / m2
  • Werna Rampung: Putih

     

    Spesifikasi

    Kategori Rampung Warna: Jenis Bule: tutup kursi jamban

    EPA Lengkap: Ora                         Tes SGS: tundhuk

    EcoLogo Disertifikasi: Ora                     Tes CA Prop 65: Selaras

    Disertifikasi FSC: Ora                             Tes REACH: Selaras

    Segel Hijau Disertifikasi: Ora

    Jumlah Paket: Kasus 5000       Tipe Produk: Cover                     

    Tutup jamban kertas setengah lempitan iki kalebu cara sing ramah lingkungan, bisa dibuwang, lan sanitasi kanggo menehi kenyamanan lan kenyamanan ing papan sing adoh saka omah. Akeh wong sing ora kepenak nggunakake toilet umum, nanging yen digabung karo fasilitas sing resik, tutup kasebut bisa mbantu nuwuhake rasa tentrem.

    Saben bungkus bisa dilebokake ing dispenser (didol kanthi kapisah) supaya gampang lan sanitasi kanggo tamu sampeyan. Kemasan karton uga kalebu instruksi sing ditulis kanthi cetha kanggo mbantu staf sampeyan nginstal. Tutupe bisa dibuyarake, lan bisa dibuwang utawa disiram sawise dienggo.

    Napa PILIH KAMI?

    * KESEHATAN LAN KESELAMATAN

    Ngalangi tuwuhing bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet.

    * 100% CUCI

    Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo.

    * DESAIN FOLDING

    Tutup setengah dilipat pas karo kabeh dispenser tutup kursi sing populer.

    * LEMBUT LAN CONFORTABLE

    Kertas alus lan alus kanthi kontak kulit sing nyaman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan