Tutup kursi jamban setengah lempitan

  • HALF FOLD TOILET SEAT COVERS, 100pcs/box

    PANUTUP SEAT TOILET SET, 100 pcs / box

    PANUTUP SEAT TOILET TOATET ZH Tutup Kursi Toilet Sekali Penting kanggo jedhing umum lalu lintas ing bangunan kantor, hotel, klub, pusat perbelanjaan lan perguruan tinggi. Saben bungkus duwe 250 kursi jamban sing bisa digunakake lan kasedhiya ing 1/2 kali lipat utawa 1/4 kali lipat. Tutup kursi jamban sing bisa digunakake yaiku bahan industri, siji lapis, kertas gsm 13-18 sing alus. Kursi jamban sing bisa digunakake nutupi ukuran 36.5W x 43L cm lan 100% bisa dibiodhog. Dispenser kanggo tutup jamban sing bisa digunakake didol ...
  • Toilet Seat Covers, 250 Sheets/Pack, 20 Packs/Carton

    Tutup Kursi Toilet, 250 Lembar / Paket, 20 Paket / Karton

    Tutup jamban toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih apik ing kamar umbah-umbah jinis Lipat: setengah lempitan 250 lembar saben bungkus, 20 bungkus saben karton, total 5000 lembar
  • Hygienic safety toilet seat cover paper

    Kertu tutup jamban safety hygienic

    Kursi jamban safety hygienic nutupi kertas nyedhiyakake alangan resik, garing, higienis tumrap kelembapan lan kuman. Pilih, lan sampeyan bisa ngindhari rasa isin yen ndemek kursi toilet langsung. Properti Produk * Biodegradable. * Flushable * Sekali pakai. * Antibakteri. Cocog kanggo papan lan masarakat. * Ramah lingkungan, bisa larut ing banyu lan ngindhari colokan saluran Spesifikasi Produk / Model: 100% Virgin Pulp / Recycled PaperPaper Size: 360 * 425mm Paper Weight Ra ...
  • Disposable Paper Toilet Seat Cover, Flushable,5 pack, 250 ct each

    Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 mil

    GAYA HALF FOLD - Tutup kursi jamban sing bisa dibuwang iki gaya setengah lipat supaya gampang dicopot saka karton. Iki nyebabake kurang butuh perjuangan lan stres nalika nyoba ngeterake. Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Pelindung Kursi Pelatihan Plastik & Balita Pot Plastik ing Dispenser Kothak Kardus - Kanggo Plancongan Toilet Umum Pria Wanita Dewasa, 5 bungkus, 250 liter saben Tujuane kanggo mbantu sampeyan nggawe lingkungan sing higienis, aman lan produktif.
  • Half-fold Regular Toilet Cover (Case of 5000)

    Tutup Toilet Biasa Setengah lipatan (Kasus 5000)

    Rincian Produk Setengah Lipat, 1/2 lipat Cover jamban sing ora bisa dienggo yaiku metode sanitasi sing efektif kanggo nyukupi kebutuhan higienis pribadi ing toilet umum 20 bungkus 250 per kasus, 5000 pcs per kasus Ukuran: 360x425mm Berat gram: 14 +/- 5 g / m2 Werna Werna: Spesifikasi Putih Kategori Rampung Warna: Jenis Bule: tutup jamban Wadah cecek EPA: Ora Uji SGS: Sertifikasi EcoLogo: Ora Ana CA Prop 65 Tes: FSC ...
  •  1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover, Recycled

     1/2 Tutup Kursi Toilet Kertas Lipat, Daur Ulang

    Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor minangka kertas saben dina. Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Iki produk sing aman lan ramah lingkungan.
  •  1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover, Virgin

     1/2 Cover Kursi Toilet Kertas Lipat, Prawan

    Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor minangka kertas saben dina. Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Iki produk sing aman lan ramah lingkungan.