PANUTUP SEAT TOILET SET, 100 pcs / box

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

PANUTUP Kursi Jamban Toilet Setengah

Tutup Kursi Toilet Pakai ZH cocok kanggo jedhing umum sing akeh lalu lintas ing gedung kantor, hotel, klub, pusat perbelanjaan lan perguruan tinggi. Saben bungkus duwe 250 kursi jamban sing bisa digunakake lan kasedhiya ing 1/2 kali lipat utawa 1/4 kali lipat. Tutup kursi jamban sing bisa digunakake yaiku bahan industri, siji lapis, kertas gsm 13-18 sing alus. Kursi jamban sing bisa digunakake nutupi ukuran 36.5W x 43L cm lan 100% bisa dibiodhog. Dispenser kanggo tutup jamban sing bisa digunakake didol kanthi kapisah lan kasedhiya ing plastik utawa baja tahan karat.

PAPER:       Jaringan digawe saka 100% serat perawan (70% pulp kayu keras lan serat buluh 30%).

Kertas jaringan iki dirancang kanggo larut kanthi cepet ing banyu lan bisa dadi biodegradable.

LABUNG: Ora ana bolongan sing bisa nyegah produk saka fungsi sing dirancang utawa bisa didol kanthi regane lengkap.

Bobot Dhasar: 14g / m² +/- 0,5

RESISTAN MUDA: 8 Gf Mesin arah, 10 gf Petunjuk

KEKUATAN BURSTING: 4 psi

WARNA:               Putih

CAHAYA: 74 - 75% ISO

FLUSHABILITY: <3 detik

UKURAN:              16.73 "+/- 0.25" lan 14.17 "+/- 0.25";

FOLDED: 9,75 "; Sisih cendhak 7,00 ", +/- 0,0625"

DARTS: 3 @ 0,50 "+/- 0,125"

CUTOUT: 6 "x 9,75"

Cacahe: 100 lembar saben lengan +/- 2%

SLEEVES / CASE: 20 (cacah 2000)

SIZE PAKET: Outer Case 39X27X1.4cm

Lengan: 25.5x37x2 cm

Kita bisa nawakake tutup jamban nganggo label pribadi lan kemasan khusus nganggo basa anyar lan barcode UPC / EAN. Kabeh tutup kursi jamban sing bisa digunakake diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi ISO sing bisa ngrampungake audit Praktik Manufaktur Apik (GMP).

Sugeng hubungi kita kanggo sinau luwih lengkap babagan tutup kursi jamban sing bisa digunakake, label pribadi lan kesempatan distributor.

Napa PILIH KAMI?

* KESEHATAN LAN KESELAMATAN

Ngalangi tuwuhing bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet.

* 100% CUCI

Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo.

* DESAIN FOLDING

Tutup setengah dilipat pas karo kabeh dispenser tutup kursi sing populer.

* LEMBUT LAN CONFORTABLE

Kertas alus lan alus kanthi kontak kulit sing nyaman.

Sajrone meh 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. wis ngasilake produk kertas sanitasi paling apik. Tutup produk jamban lan andhuk kertas luwih unggul tinimbang liyane ing pasar saiki. Kabeh produk digawe nganggo serat premium lan kabeh bahan baku saka sumber sing bisa ditrapake. Saka kantor pusat lan fasilitas manufaktur ing Fengcheng, China, kita nyebarake produk ing jagad iki.

Kita yakin produk sanitasi ora mung kudu ngatasi masalah kebersihan nanging uga gampang digunakake lan kepenak uga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan