Tuas Ora Dibayar, Tutup Kursi Toilet Gantung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lever Dibayar, Toilet Gantung Tutup Kursi

ZH Tutup Kursi Toilet sing Bisa Dipakais cocog kanggo jedhing umum lalu lintas kanthi lalu lintas ing gedung perkantoran, hotel, klub, pusat perbelanjaan lan perguruan tinggi. Saben bungkus duwe 250 kursi jamban sing bisa digunakake lan kasedhiya ing 1/2 kali lipat utawa 1/4 kali lipat. Tutup kursi jamban sing bisa digunakake yaiku bahan industri, siji lapis, kertas gsm 13-18 sing alus. Tutup jamban sing bisa dienggo 100% biodegradable lan bisa cepet dibilas. Dispenser kanggo tutup jamban sing bisa digunakake didol kanthi kapisah lan kasedhiya ing plastik utawa baja tahan karat.

Bobot Barang (kg)

0,2440

Ukuran (cm)

20 * 26 udakara

Materi

selulosa murni

Katrangan teknis

- Box Carton ngemot tutup jamban sing digawe saka bahan jaringan 100% Tisu Virgin, 14gsm 1ply.
- Ukuran jaringan (mbukak) 42 cm x 36 cm
- Jaringan1 / 4 ukuran lempitan 18x24cm
- Bobot saben pc: 1,96g-2.3g
- Bahan kothak: Karton. Perforasi ing kothak kanggo ngilangi jaringan.
- 125 pcs / pack, 24pack / ctn; 300 pcs / CTN

Kemasan

Durasi Kasus 16.000 ing
Jembaré Kasus 16.000 ing
Dhuwur Kasus 6.500 ing
Case Cube 0,96
Bobot Kasus 18.00 lb.
Kasus Jumlah 125 / pk; 24 pk / cs
Pesenan Minimal 50 cs

 

Pengangkutan

Kode Barang 20480-3
Kelas Pengangkutan 60
Negara Asal Cina
Bundling Internasional Nggih
Kode Tarif Harmonis (Ekspor) 4818900000

Ukuran

Ukurane 11 1/2 ″ HX 15 ″ WX 1/2 ″ D
Panjang Barang 16.00 ing
Jembar Barang 16.00 ing
Dhuwur Barang 6.50 ing
Kubus Barang 1
Bobot Barang 18.00 lb.

Kita bisa nawakake tutup jamban nganggo label pribadi lan kemasan khusus nganggo basa anyar lan barcode UPC / EAN. Kabeh tutup kursi jamban sing bisa digunakake diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi ISO sing bisa ngrampungake audit Praktik Manufaktur Apik (GMP). Sugeng hubungi kita kanggo sinau luwih lengkap babagan tutup kursi jamban sing bisa digunakake, label pribadi lan kesempatan distributor.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan