Kursi Kursi Toilet Dispensikan Lever

Katrangan singkat:

 Zhonghe Paper nyedhiyakake solusi seni kanggo nggedhekake produktivitas. Tamu kamar umbah pengin ngerti yen duwe alat supaya tetep resik lan kepenak. Nawakake ZH Toilet Kursi Toilet minangka cara sing cerdas kanggo nuduhake sampeyan prihatin. Saben tutup jamban putih bisa dibuwang (bisa dibuwang), dibuwang siji-siji saka kothak lan menehi perlindungan para tamu sing bisa dipercaya. Dheweke kompatibel karo sawetara dispenser sing dipasang ing tembok sing dirancang kanggo tutup kursi jamban, dadi sampeyan bisa milih sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Zhonghe Paper nyedhiyakake solusi seni kanggo nggedhekake produktivitas. Tamu kamar umbah pengin ngerti yen duwe alat supaya tetep resik lan kepenak. Nawakake ZH Toilet Kursi Toilet minangka cara sing cerdas kanggo nuduhake sampeyan prihatin. Saben tutup jamban putih bisa dibuwang (bisa dibuwang), dibuwang siji-siji saka kothak lan menehi perlindungan para tamu sing bisa dipercaya. Dheweke kompatibel karo sawetara dispenser sing dipasang ing tembok sing dirancang kanggo tutup kursi jamban, dadi sampeyan bisa milih sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.

Ukuran kothak tutup jamban sing gedhe nggawe kamar sing apik kanggo jedhing kanthi kapasitas dhuwur.

Tutup kasebut bisa digunakake lan disiram lan dirancang kanggo menehi kapercayan marang tamu babagan kebersihan kamar umbah-umbah.

Tutup kursi jamban kebersihan ZH kompatibel karo sawetara dispenser, kanggo dispensasi sekaligus.

Tutup jamban iki nyakup pandhuan minimal EPA kanggo sampah pasca konsumen

Fitur

Bobot gram kertas 14,15, 16g / m2
Jumlah / Unit 125 Lembar / Paket
Unit / Case 24 Paket / Kasus
Jumlah / Kasus 3000 lembar / Case

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan