Warta

  • Wektu kiriman: Feb-18-2021

    Dina iki minangka dina kerja pertama sawise preinan ing Taun Anyar Lembu. Dina pertama konstruksi dadi dina sing nyenengake para kolega kanggo menehi salam Taun Anyar. Esuk, kita teka ing Toilet Seat Cover- pusat produksi kanthi swasana seneng, lan mlebu ing wilayah kantor. Sing kita waca lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-17-2021

    Nilai pasar tutup jamban ing taun 2020 yaiku US $ 2 milyar. Adhedhasar panemuan lan pengamatan ing ndhuwur, tim kita duwe tingkat pertumbuhan taunan majemuk 6,2% saka 2021 nganti 2027, lan samesthine bakal tuwuh kanthi spiral sajrone limang nganti pitung taun sabanjure. Pamisahan pasar adhedhasar jamban ...Waca liyane »

  • Chinese New Year Greeting- Zhonghe Paper Products
    Wektu kiriman: Feb-08-2021

     Kanggo para pelanggan sing dihargai: Kita pengin njupuk kesempatan iki kanggo ngucapake matur nuwun banget kanggo dhukungan sing ora bisa ditrapake sajrone taun sing tantangan. Sukses kita ora bakal bisa dilakoni tanpa kemitraan sing penting karo bisnis lan hubungan sing dihargai karo saben ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-02-2021

    Sambutan pelanggan kanggo ngunjungi pabrik lan nuntun karya ing tanggal 27 Januari, pimpinan pamrentah lokal lan ketua dewan direksi pelanggan penting ngunjungi perusahaan kanggo ngunjungi staf produksi garis depan sing mesthi nate kerja, lan atas jenenge pelanggan, e ...Waca liyane »

  • AS ONE PAPER MANUFACTURER, WHY CHOOSE US?
    Wektu kiriman: Jan-21-2021

    * HEALTH AND SAFETY Nyegah tuwuh bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet. * 100% CUCI Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo. * FOL ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-13-2021

    Sistem reresik jamban Keselamatan Kesehatan saka Zhonghe Paper Products minangka cara efektif kanggo njaga kebersihan kamar mandhi. Iki kalebu tutup jamban lan dispenser sing gampang digunakake lan pembersih jamban wangi. Pangatusan kanthi cepet, adhedhasar alkohol, lan salah sawijining aplikasi saka ...Waca liyane »

  • Creative Product- Roll Toilet Seat Cover
    Wektu kiriman: Jan-08-2021

    Tutup kursi jamban gulung - Siji jinis kertas tutup jamban kreatif Kelarutan banyu sing larut, ora kuwatir Pulp kayu asli duwe kelarutan banyu sing apik lan ora gampang mblokir jamban Ukuran sing cocog kanggo ngindhari rasa ora nyaman ...Waca liyane »

  • Primer seminario sobre el mercado de asientos de inodoro en 2021
    Wektu kiriman: Jan-03-2021

    Ora ana vaksin sing ditemtokake kanggo ngrampungake, sampeyan bakal menehi arahan babagan kegiatan sing penting kanggo seminario. Priksa uga rencana sing bakal ditrapake lan ditrapake kanggo strategi sing ditrapake kanggo para empresa 2021. Debido a la explo ...Waca liyane »

  • First Seminar conference of toilet seat cover market
    Wektu kiriman: Jan-03-2021

    Sadurunge rampung preinan Taun Anyar, kita ngundang kepala produksi lan departemen liyane lan manajemen menengah lan senior kanggo nganakake seminar penting dina iki. Rembug lan gunakake macem-macem rencana lan tumindak kanggo strategi lan rencana pangembangan perusahaan ing taun 2021. Amarga ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jan-02-2021

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe ngenalake mesin slitting otomatis kanggo irisan pinggir kertas, sing bisa nggawe ujung kertas gulung lan kertas luwih rapi. Sanajan biaya kertas rada luwih dhuwur tinimbang sadurunge amarga ana proses produksi maneh, tutup kursi jamban sawise ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Dec-31-2020

    Dadakan, 2020 bakal rampung. Ing taun iki, emosi perjuangan ngisi mripat kita kanthi tangis, lan semangat perjuangan nggawe tulang punggung bangsa. Ora preduli apa sing wis dialami, yaiku pengalaman lan tuwuh taun-taun kepungkur. Kita kudu kebak grati ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Dec-30-2020

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe nglampahi Audit Tanggung Jawab Sosial sing diatur dening Bureau Veritas ing taun 2020 maneh. Liwat audit iki, keuntungan manajemen wis dikuatake, nanging sawetara temuan isih perlu kita tingkat luwih apik lan nganyari.Waca liyane »