Warta Industri

  • Wektu kiriman: Dec-26-2020

    Proses Pabrik Kertas Tisu Putih lan Gunakake kertas Copy, uga diarani kertas Sydney, minangka kertas sing mbutuhake kekuatan lan putih sing dhuwur. Umume pabrik kertas ing China nggunakake pulp kayu sing diimpor kanggo nggawe kertas salinan, Antarane, pulp softwood kraft sing diputih yaiku sing paling apik。Saliyane kayu impor ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Dec-20-2020

    Panggunaan kertas tisu ing kertas tisu urip saben dinane digawe saka kabeh pulp kayu, alus sisi loro, resistensi pecah tinggi, kenceng, keputihan kekuatan tinggi, stabilitas gambar warna ketebalan seragam, manufaktur pulp kayu murni 100%, perlindungan lingkungan ijo, daur ulang, salinan putih ...Waca liyane »

  • Toilet paper seat cover has the environmental protection and convenience
    Wektu kiriman: Dec-06-2020

    Kertas sampul kursi toilet uga minangka aksesoris alat tambahan sing digunakake karo jamban. Umume digunakake ing papan umum. Nanging, sawetara hotel mewah milih nggunakake jamban kaya iki. Nanging, kita bakal kuwatir yen jamban ora sithik, mula kita luwih milih pad kertas toilet minangka ...Waca liyane »

  • How to identify the quality of toilet seat cover
    Wektu kiriman: Dec-04-2020

    Toilet paper pad minangka jinis artikel sing asring digunakake ing saben dinane, nanging apa sampeyan ngerti apa rahasia kesehatan sing didhelikake ing kertas toilet? Pabrik kertas toilet bakal menehi katrangan marang sampeyan. 1. Kertas bantal merek sing padha, larang utawa regane murah Rong jinis kertas jamban kanthi bungkus sing padha, siji yaiku ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Nov-19-2020

     Ing pasar, ana jinis twe kertas sampul jamban, siji yaiku kertas sampul jamban nganggo pulp prawan lan kertas sampul jamban nganggo pulp daur ulang, Apa bedane pulp perawan lan pulp daur ulang? 1. Bahan baku sing beda digunakake. Minangka bahan baku prawan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Nov-19-2020

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe minangka pabrikan tutup jamban unik, lan sukses entuk sertifikat Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan ing China. Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Nov-19-2020

     Penutup kursi toilet anti-bakterial lan anti-virus anyar wis sukses diluncurake Sawise luwih saka patang wulan riset lan pangembangan, perusahaan kami wis nggawe jinis kertas tutup jamban antibakteri lan kertas bantal toilet. Liwat nggunakake bantal toilet ...Waca liyane »