Tembok Plastik ABS Dipasang 1/2 Lipat Kertas Toilet Kertas dispenser

Katrangan singkat:

- Tahan nganti siji utawa rong bungkus andhuk kertas tutup jamban 1/2 lempitan - Desain kompak kanggo ngirit ruangan .Laput mengkilap glossy. - Werna putih kasedhiya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing beda-beda


Detail Produk

Tag Produk

Deatil

Jeneng produk Dispenser kertas Cover Kursi Tolilet
Model No. ZH-011-A
Ukurane 27 * 41,3 * 5cm
Qty / CTN 20 pcs / CTN
Materi Plastik ABS
Ukuran karton 46 * 44 * 61 cm
Nyithak logo layar sutra
Bobot total 13kg
Jinis Ndandani Tembok dipasang

Werna Produk

- Tahan andhuk kertas tutup kursi jamban nganti siji utawa rong bungkus

- Desain kompak kanggo ngirit ruangan. Permukaan mengkilap glossy.

- Werna putih kasedhiya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing beda-beda

Rincian Desain

Digawe saka bahan plastik ABS putih, sing bakal njaga tampilan sing seger nganti suwene luwih dawa.

- Instal permanen nganggo set sekrup.

Adventage Produk

- We nyedhiyani sampeyan struktur rinci dispenser andhuk kertas.
- Fokus karo rincian, kita ngupayakake dispenser andhuk kertas sing paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan