Kapasitas produksi

Fasilitas lan peralatan Produksi paling canggih njamin kapasitas sing cukup kanggo ngasilake lan ngirim barang kanthi cara sing luwih efisien

Mesin nggawe kertas sing luwih apik lan dianyari, ngasilake kertas dhasar sing apik kanggo tutup jamban

Mesin slitting lan rewinding kanthi otomatis lan cepet

Mesin inovatif, nglereni, lempitan lan ngetung kanthi otomatis