Produk

  • Toilet Seat Covers, AIRCRAFT HYGIENE PRODUCTS

    Tutup Kursi Toilet, PRODUK KEBERSIHAN AIRCRAFT

    PRODUK HYGIENE AIRCRAFT- Kursi Kursi Toilet
  • HALF FOLD TOILET SEAT COVERS, 100pcs/box

    PANUTUP SEAT TOILET SET, 100 pcs / box

    PANUTUP SEAT TOILET TOATET ZH Tutup Kursi Toilet Sekali Penting kanggo jedhing umum lalu lintas ing bangunan kantor, hotel, klub, pusat perbelanjaan lan perguruan tinggi. Saben bungkus duwe 250 kursi jamban sing bisa digunakake lan kasedhiya ing 1/2 kali lipat utawa 1/4 kali lipat. Tutup kursi jamban sing bisa digunakake yaiku bahan industri, siji lapis, kertas gsm 13-18 sing alus. Kursi jamban sing bisa digunakake nutupi ukuran 36.5W x 43L cm lan 100% bisa dibiodhog. Dispenser kanggo tutup jamban sing bisa digunakake didol ...
  • Toilet Seat Covers, 250 Sheets/Pack, 20 Packs/Carton

    Tutup Kursi Toilet, 250 Lembar / Paket, 20 Paket / Karton

    Tutup jamban toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih apik ing kamar umbah-umbah jinis Lipat: setengah lempitan 250 lembar saben bungkus, 20 bungkus saben karton, total 5000 lembar
  • Disposable  Flushable Toilet Seat Cover Paper

    Kertas Cover Kursi Toilet Flushable sing Bisa Dipakai

    Tutup kursi jamban kertas sekali pakai 1) langsung larut banyu 2) digawe 14-16gsm 100% pulp prawan 3) nggawa ing omah; Tutup kursi toilet kertas Ramah Lingkungan 100% tutup jamban sekali pakai toilet 
  • 1/4 Fold Flushable Paper Toilet Seat Cover

    1/4 Tutup Kursi Toilet Kertas Lipat

    Perlindhungan sing apik kanggo kulit lan ngindhari bakteri. Digunakake ing WC ing papan kerja, kantor, Gym, Pub, restoran, bar anggur, sekolah, klinik, rumah sakit lan akeh papan liyane.
  • Sanitary use 1/4 fold Paper toilet seat cover

    Gunakake sanitary 1/4 lempitan Kursi jamban kertas

    Perlindhungan sing apik kanggo kulit lan ngindhari bakteri. Digunakake ing WC ing papan kerja, kantor, Gym, Pub, restoran, bar anggur, sekolah, klinik, rumah sakit lan akeh papan liyane.
  • Tissues and Towels

    Tisu lan andhuk

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe bisa nyedhiyakake macem-macem jinis kertas tisu kayata kertas jamban, andhuk kertas, jaringan wajah, popok, lap industri, serbet meja lan sapiturute. Kayane beda warna, dekorasi, tekstur, pola, wangi utawa lembab. Jaringan Toilet Jaringan Toilet minangka produk jaringan sing paling dituku dening konsumen. Umume kita ora bisa mikir yen kurang saka kertas toilet. Kualitas kertas tisu iki bisa ditemtokake kanthi jumlah plies, daya tahan, kasar lan ...
  • 1/4 Fold Sanitary Toilet Paper Seat Cover,125pcs/box

    1/4 Lipatan Kursi Kertas Toilet Sanitary, 125 pcs / kothak

    Tutup Kursi Kertas Toilet Saniter Sekali Pakai Rincian Cepet Papan Asal: Fengcheng, China Nomer Model: ZH-1 / 4F125 / m2 serat kayu perawan Lipat: 1/4 Barang: Kertas Toilet Tissue Jumbo Roll Supply Kemampuan: 40000 karton saben wulan Dikemas kanthi individu lan safety Adventage Produk - Panjang bisa diowahi nganti ...
  • Hygienic safety toilet seat cover paper

    Kertu tutup jamban safety hygienic

    Kursi jamban safety hygienic nutupi kertas nyedhiyakake alangan resik, garing, higienis tumrap kelembapan lan kuman. Pilih, lan sampeyan bisa ngindhari rasa isin yen ndemek kursi toilet langsung. Properti Produk * Biodegradable. * Flushable * Sekali pakai. * Antibakteri. Cocog kanggo papan lan masarakat. * Ramah lingkungan, bisa larut ing banyu lan ngindhari colokan saluran Spesifikasi Produk / Model: 100% Virgin Pulp / Recycled PaperPaper Size: 360 * 425mm Paper Weight Ra ...
  • Disposable Paper Toilet Seat Cover, Flushable,5 pack, 250 ct each

    Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 mil

    GAYA HALF FOLD - Tutup kursi jamban sing bisa dibuwang iki gaya setengah lipat supaya gampang dicopot saka karton. Iki nyebabake kurang butuh perjuangan lan stres nalika nyoba ngeterake. Tutup Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Pelindung Kursi Pelatihan Plastik & Balita Pot Plastik ing Dispenser Kothak Kardus - Kanggo Plancongan Toilet Umum Pria Wanita Dewasa, 5 bungkus, 250 liter saben Tujuane kanggo mbantu sampeyan nggawe lingkungan sing higienis, aman lan produktif.
  • Quarter-fold toilet seat covers

    Tutup kursi jamban triwulan

    Tutup kursi toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih unggul ing kamar umbah
  • Sanitary Personal Seat Covers, hanging plate

    Tutup Kursi Pribadi Saniter, piring gantung

    Tutup kursi jamban sanitasi kompatibel karo sawetara dispenser, kanggo dispensasi sekaligus