Tutup kursi jamban triwulan

Katrangan singkat:

Tutup kursi toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih unggul ing kamar umbah


Detail Produk

Tag Produk

Cover Kursi Toilet Quarter Fold, 1/4 lempitan

Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Produk ramah lingkungan sing aman.

Jaga kamar mandhi sampeyan tetep resik lan sanitasi kanthi tutup kothak jamban 200-kwartal 200 kothak.
Lindhungi karyawan lan pelanggan saka kuman kanthi tutup kursi jamban kasebut. Kothak sing gampang digunakake kompatibel karo dispenser sing dipasang ing tembok, lan tutup kasebut bisa digunakake mung sedina wae. IkiTutup kursi jamban sing Dijamins cepet dibubarake, sing luwih apik kanggo lingkungan.

Spesifikasi:

Bobot gram: 13-18g / m2

Ukuran: 360 x425mm

Packing: 30-200 lembar / kothak, 10 -50 kothak / karton

Tutup kursi toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih unggul ing kamar umbah
Digawe saka kertas putih
Ketemu utawa ngluwihi standar Seal Green
100% biodegradable
Cepet flushable
Levered Dibayar dirancang kanggo pas karo dispsenser jinis tuas

Sekali pakai lan gampang digunakake. Solusi higienis kanggo jedhing umum.

Digawe saka 70% serat daur ulang, Konten Konsumen Post: 30%, 1 ply.

100% flushable lan bakal cepet larut ing sistem septik. Paket dispenser batin nyedhiyakake dispensasi sekaligus kanggo nyuda sampah nalika gayane setengah lipat nyakup paling akeh kios toilet lan dispenser tutup kursi.

Fitur Spesifikasi:
* Tutup kursi jamban kertas sing ora bisa digunakake;
* Air-land digunakake kanggo tutup kursi sing bisa digunakake: banyu larut, ora bahaya kanggo kulit, ramah lingkungan.
* Nyithak desain server klien.
* Tutup kursi sing bisa dienggo lan resik.
* Tarik bagean kaya busur. Nyebar tutup lan sijine ing kursi, penet tombol flush sawise nggunakake jamban.
* Semprotake malah kanggo nyebar ing njero urinoir kanggo dipasang ing njero, ing njero irisan ilat kanthi otomatis tumiba ing njero urinal, supaya banyu ora bisa nyemprotake tekan pinggul, lan gunakake rampung, lan ngumbah banyu kanthi otomatis.
* Cocog kanggo rumah sakit, bioskop, gym, pusat perbelanjaan, restoran, hotel, area istirahat lorong, aula konvensi, kantor pamrentah, sekolah, pesawat udara, feri komuter, sepur, bidet lan liya-liyane.

Napa PILIH KAMI?

* KESEHATAN LAN KESELAMATAN

Ngalangi tuwuhing bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet.

* 100% CUCI

Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo.

* DESAIN FOLDING

Tutup setengah dilipat pas karo kabeh dispenser tutup kursi sing populer.

* LEMBUT LAN CONFORTABLE

Kertas alus lan alus kanthi kontak kulit sing nyaman.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan