Tutup kursi Toilet gulung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tutup kursi jamban gulung

 

Parameter produk

Bahan utama: pulp kayu asli

Tingkat kualitas: Lanjut

Bobot gram kertas: 14 +/- 5 g / m2

Ukuran kertas: 430x360mm

Spesifikasi saben gulung: diameter 150mm x jembaré 360mm

Jumlah saben rol: 380 lembar

Jumlah saben kothak: 11 gulung

 

Fitur produk:

Kelarutan banyu sing apik, ora kuwatir

Pulp kayu asli duwe kelarutan banyu sing apik lan ora gampang mblokir jamban

Ukuran sing cocog kanggo ngindhari rasa ora nyaman ing kulit nalika kontak karo jamban

Dawa saben gulung dawa banget, sing bisa nyuda wektu ganti kertas lan ngirit wektu lan gaweyan

Nalika digunakake, luwih becik ngisolasi kulit saka mesin cuci toilet

Sawise digunakake, pencet tombol flush kanggo siram kertas toilet tanpa ndemek

Liwat piranti pengambilan kertas sing cerdas, saben potongan ukurane pas, mung nutul kertas sing bakal digunakake kanggo ngindhari infeksi silang

Kertas asli saka kertas, kertas alus lan alus

Kertas dasar wis diolah ing 450 ℃ kanggo keamanan lan kebersihan

Formula khusus nggawe kertas duwe dispersibilitas sing apik kanggo ngindhari penyumbatan saluran pembuangan

Isolasi virus lan reregetan sing bisa digunakake kanthi efektif

Luwih sehat kanggo digunakake tanpa nambah padhang neon

Ing mangsa adhem, bisa nyegah jamban saka pembekuan lan menehi sampeyan perawatan sing anget

 

Gunakake kertas jamban nganggo cloud pad, lan gunakake nganggo pickup kertas cerdas cloud pad

 

Nggawe pengalaman jamban sing luwih apik lan luwih cocog


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan