Dispenser tutup kursi jamban

  • Plastic ABS Wall Mounted Lever dispenser

    Dispenser Lever Mounted Wall ABS Plastik

    - Tahan nganti sak paket kertas tutup jamban piring sing digantung - Desain kompak kanggo ngirit ruangan. Permukaan mengkilap glossy. - Werna putih kasedhiya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing beda-beda
  • Plastic ABS Wall Mounted Lever dispenser

    Dispenser Lever Mounted Wall ABS Plastik

    WARNA PRODUK - Tahan nganti siji paket kertas tutup jamban piring sing digantung - Desain kompak kanggo ngirit ruangan .Lahane mengkilap. - Werna putih sing kasedhiya kanggo memenuhi macem-macem pasar DESIGN DETAILS - Digawe saka bahan plastik ABS putih, sing bakal njaga tampilan sing seger nganti suwene luwih dawa. - Instal permanen nganggo set sekrup. PRODUK ADVENTASI 1. Enjin cangkang plastik kanthi penampilan sing apik banget, desain mewah inovasi, apik lan praktis, regane dhuwit, priksa manawa nggunakake perlindungan lingkungan sing aman, trep lan aman. 2. Setelan sing dipasang ing tembok, instalasi sing gampang lan gampang digunakake. 3. produk bermutu karo layanan lintang, supaya sampeyan bisa nyenengake, yakin. 4. Khusus cocog kanggo jedhing hotel senior, restoran, hiburan, gedung kantor, rumah tangga lan sapanunggalane. 5. Bisa nyithak logo sampeyan dhewe ing dispenser.
  • Plastic ABS Wall Mounted 1/4 Fold dispenser

    Tembok Plastik ABS Dipasang 1/4 dispenser lempitan

    Tembok Plastik ABS Dipasang 1/4 Lipat Kertas Toilet Kertas dispenser 1. Mesin plastik kanthi penampilan sing apik, desain mewah inovasi, apik lan praktis, regane dhuwit, priksa manawa pangayoman lingkungan aman, trep lan aman. 2. Setelan sing dipasang ing tembok, instalasi sing gampang lan gampang digunakake. 3. produk bermutu karo layanan lintang, supaya sampeyan bisa nyenengake, yakin. 4. Khusus cocog kanggo jedhing hotel senior, restoran, hiburan, gedung kantor, rumah tangga lan sapanunggalane. 5. Bisa nyithak logo sampeyan dhewe ing dispenser. Jeneng produk Tolilet Cover Cover Kertas Dispenser Model No ZH-016-A Ukuran 21 * 30 * 5.5cm Qty / ctn 20 pcs / ctn Bahan ABS Plastik karton ukuran 44.5 * 35 * 64.2cm Pencetakan logo sutra layar Sutra bobot 7.5kg Jenis Ndandani Beban 20'container sing dipasang ing tembok: 5600 pcs
  • Plastic ABS Wall Mounted 1/2 Fold  Toilet Paper Seat Cover dispenser

    Tembok Plastik ABS Dipasang 1/2 Lipat Kertas Toilet Kertas dispenser

    - Tahan nganti siji utawa rong bungkus andhuk kertas tutup jamban 1/2 lempitan - Desain kompak kanggo ngirit ruangan .Laput mengkilap glossy. - Werna putih kasedhiya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing beda-beda
  • Stainless Steel 1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover Dispenser

    Stainless Steel 1/2 Lipat Kertas Toilet Dispenser Cover

    - Tahan nganti siji utawa rong bungkus andhuk kertas jamban 1/4 lempitan - Desain kompak kanggo ngirit ruangan .Lumah mengkilap glossy - Silver Shiny Finish kasedhiya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing beda-beda