Tutup Kursi Toilet, 250 Lembar / Paket, 20 Paket / Karton

Katrangan singkat:

Tutup jamban toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih apik ing kamar umbah-umbah jinis Lipat: setengah lempitan 250 lembar saben bungkus, 20 bungkus saben karton, total 5000 lembar


Detail Produk

Tag Produk

1/2 Kertas Cover Kursi Toilet, Tutup Kertas Setengah lempitan

Isi dispenser toilet karo tutup jamban kertas putih kasebut.
Ningkatake kebersihan sing pas ing jedhing bareng tutup kursi jamban kertas sing sustainables. Desain setengah lipat gampang dilebokake, dene konstruksi flushable ora bakal ngrusak sistem septik. Saben bungkus ngemot 250 sampul, nyuda kunjungan pangopènan kanggo ngisi ulang. Kanthi 20 bungkus ing karton, tutup jamban kertas putih iki minangka pilihan sing cocog kanggo kantor utawa ruang komersial sing luwih gedhe.

Tutup kursi toilet dirancang kanggo nyedhiyakake kebersihan lan keamanan pribadi sing luwih unggul ing kamar umbah
Jinis lempitan: setengah tikel, 1/2 lempitan
250 lembar saben bungkus, 20 bungkus saben karton, total 5000 lembar
Flushable kanggo nglindhungi kebersihan
Digawe saka 100% kertas daur ulang
Ketemu utawa ngluwihi standar Seal Green

Fitur:
* Tutup kursi jamban kertas sing ora bisa digunakake;
* Air-land digunakake kanggo tutup kursi sing bisa digunakake: banyu larut, ora bahaya kanggo kulit, ramah lingkungan.
* Nyithak desain server klien.
* Tutup kursi sing bisa dienggo lan resik.
* Tarik bagean kaya busur. Nyebar tutup lan sijine ing kursi, penet tombol flush sawise nggunakake jamban.
* Semprotake malah kanggo nyebar ing njero urinoir kanggo dipasang ing njero, ing njero irisan ilat kanthi otomatis tumiba ing njero urinal, supaya banyu ora bisa nyemprotake tekan pinggul, lan gunakake rampung, lan ngumbah banyu kanthi otomatis.
* Cocog kanggo rumah sakit, bioskop, gym, pusat perbelanjaan, restoran, hotel, area istirahat lorong, aula konvensi, kantor pamrentah, sekolah, pesawat udara, feri komuter, sepur, bidet lan liya-liyane.

  • Ningkatake Sanitasi: nyedhiyakake alangi protèktif ing antarané individu lan kursi jamban.
  • Efisien: Mbuwang siji-siji kanthi driji mung cepet
  • Gampang Digunakake: Ora dibutuhake tugging, luh utawa mbukak. Langsung saka dispenser menyang kursi jamban.
  • Pembuangan sing Sederhana: Bagean tengah die cut lan kanthi otomatis narik kursi jamban mudhun ing saluran nalika jamban ditandur.
  • Ramah Lingkungan: Rampung larut banyu, aman kanggo kabeh sistem pipa.

 

Napa PILIH KAMI?

* KESEHATAN LAN KESELAMATAN

Ngalangi tuwuhing bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet.

* 100% CUCI

Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo.

* DESAIN FOLDING

Tutup setengah dilipat pas karo kabeh dispenser tutup kursi sing populer.

* LEMBUT LAN CONFORTABLE

Kertas alus lan alus kanthi kontak kulit sing nyaman.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan