Tutup Kursi Toilet, PRODUK KEBERSIHAN AIRCRAFT

Katrangan singkat:

PRODUK HYGIENE AIRCRAFT- Kursi Kursi Toilet


Detail Produk

Tag Produk

Tutup Kursi Toilet Zhonghe cocog kanggo digunakake ing jedhing transportasi, nyedhiyakake alangi sing resik, resik ing antarane kursi jamban lan pangguna.

Prekara cilik bisa nggawe prabédan gedhe ing industri apa wae, kanggo kepuasan pelanggan uga kebersihan lan efisiensi sakabehe. Nyedhiyakake tutup jamban sing bisa digunakake minangka salah sawijining cara cilik Produk Kertas Zhonghe bisa mbantu maskapai nampilake perhatian lan perhatian sing rinci.

Fitur:

Tutup jamban kertas tisu putih, bobot gram: 14-18gsm

Paket pas dispenser maskapai standar

Larut banget lan biodegradable

30-150 isine saben bungkus
5-20 bungkus saben karton

Kertas sampul kursi toilet minangka produk sanitasi, aman lan resik digawe saka pulp murni impor. Wis digunakake ing jedhing ing Eropa, Amerika Serikat lan negara maju liyane. Produk iki kontak langsung karo kulit, misahake bakteri lan kadhemen lan nyegah panyebaran penyakit infeksi. Produk iki nduweni fitur kaya sing bisa dibuwang, dicuci nganggo banyu sawise dienggo, degradasi banyu sing cepet lan ora nancep jamban. Produk ramah lingkungan sing aman.‍

Kita bisa nawakake tutup jamban nganggo label pribadi lan kemasan khusus nganggo basa anyar lan barcode UPC / EAN. Kabeh tutup kursi jamban sing bisa digunakake diproduksi ing fasilitas sing disertifikasi ISO sing bisa ngrampungake audit Praktik Manufaktur Apik (GMP). Sugeng hubungi kita kanggo sinau luwih lengkap babagan tutup kursi jamban sing bisa digunakake, label pribadi lan kesempatan distributor.

Napa PILIH KAMI?

* KESEHATAN LAN KESELAMATAN

Ngalangi tuwuhing bakteri, ngilangake kontaminasi silang lan mbantu ngindhari rasa ora nyaman psikologis sing disebabake dening kontak langsung karo tutup kursi toilet.

* 100% CUCI

Gunakake bahan biodegradable. Larut banyu. Tutup kursi jamban kertas bisa dicopot sawise dienggo.

* DESAIN FOLDING

Tutup setengah dilipat pas karo kabeh dispenser tutup kursi sing populer.

* LEMBUT LAN CONFORTABLE

Kertas alus lan alus kanthi kontak kulit sing nyaman.

 Sajrone meh 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. wis ngasilake produk kertas sanitasi paling apik. Tutup produk jamban lan andhuk kertas luwih unggul tinimbang liyane ing pasar saiki. Kabeh produk digawe nganggo serat premium lan kabeh bahan baku saka sumber sing bisa ditrapake. Saka kantor pusat lan fasilitas manufaktur ing Fengcheng, China, kita nyebarake produk ing jagad iki. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan