• ZH01-5
  • ZH02-3
  • ZH03-3

Napa kita:

  • about-us
    Produsen pamroses kertas lan pangolahan skala gedhe sing diaudit dening organisasi pihak katelu, sistem kualifikasi lan sertifikasi lengkap FSC & ISO
  • about-us
    Produk kertas sing aman & ramah lingkungan cocog karo standar EU & USA, sumber kertas sing bisa dilacak lan QC proses lengkap
  • about-us
    Jaringan pemasaran lan pemasaran global, utamane pasar USA lan Eropa.

Produk Kita

Babagan Kita

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd minangka pabrikan utama tutup jamban kertas lan produk kertas liyane. Wiwit didegaké ing taun 1999, Fengcheng Zhonghe Paper Products wis njaga pangembangan kanthi cepet lan inovasi terus-terusan, lan mesthi seneng output produksi sing luwih dhuwur lan pangsa pasar ekspor sing luwih gedhe. Produk Kertas Fengcheng Zhonghe minangka perusahaan bersertifikat ISO9001 lan ISO14001, lan lulus uji lengkap Bureau Veritas (BV) babagan masalah QSA, SER lan Keamanan.

Sinau Luwih Luwih
  • IMG_20200405_1055353
  • IMG_20200405_1055543
  • New-production-line-2Fengcheng-factory

Produk Anyar